O nama

RONDO je jedinstvena specijalizirana trgovina za ples i rekreaciju, smještena u centru ZAGREBA, MEDULIĆEVA 8. RONDO je osnovan 1990. god.od Lele Gluhak Buneta / plesačica i koreograf, osnivač Zagrebačkog plesnog ansambla, postavila mnoge balete u Hrvatskoj, radila u Melbournu i Perthu u Australiji.

RONDO je prva plesna trgovina na prostorima ovog djela Europe. Dugogodišnji je distributer poznatih svjetskih plesnih brendova DANSKIN USA i SANSHA Kina. U svojoj ponudi ima proizvode BLOCH Australija, MONDOR Kanada.

o_nama

RONDO ima vlastitu proizvodnju plesne odjeće koja se temelji na kvaliteti talijanskih materijala i vrhunskoj proizvodnji. Početkom devedesetih RONDO je proizveo triko balerina koji je najprodavaniji proizvod u ponudi plesne odjeće.

RONDO od 2008. dio plesnog programa, plesne papuče, plesne cipele i plesnu odjeću proizvodi u Kini. Vlastiti proizvodni program daje nam šansu da imamo cijenom konkurentan proizvod za prodor na susjedna tržišta.

RONDO opskrbljuje proizvodima plesnog programa balete Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Kazališta Komedija, Gavella, ZKM, Pula. Surađuje na zabavnim programima HRT-a. Surađuje sa većinom plesnih škola, plesnim klubovima i grupama. Izvozi u susjedne države Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu, surađuje sa baletima Ljubljane, Maribora i Sarajeva.

  TOP