Pomoć kod kupnje

Prije nego krenete sa Vašom kupnjom pažljivo pročitajte Uvjete kupnje i krenite!

KUPNJA U RH

KUPNJA je vrlo jednostavna, izaberite željenu grupu proizvoda na lijevoj strani vašeg ekrana. Klikom otvorite grupu i uđite u ponuđeni izbor. Klikom na pojedini proizvod otvoriti ćete stranicu sa opisom proizvoda i cijenom.
BOJA klikom na odgovarajuću boju izabrali ste boju proizvoda i tek tada možete krenuti na izbor veličina.
Napominjemo da mogu postojati razlike u nijansama stvarne boje proizvoda u prirodi i boje na ekranu.

VELIČINA u ponudi veličina nedostajat će brojevi koji su trenutačno nedostupni. Ažuriranje veličina biti će dnevno no unatoč tome može se dogoditi da u međuvremenu ne bude tražene veličine iako je ona bila u ponudi Mi ćemo vas mailom/telefonom odmah obavijestiti a Vaš izbor može biti drugi sličan proizvod ili odustajanje od kupnje.

IZBOR VELIČINA je naj delikatni trenutak kupnje pa stoga, ako do sada niste koristili taj proizvod odite /Naslovnica gore iznad/ klikom na Tabelu veličina za obuću nađite proizvod uz koji su različite veličine stopala u cm/ označene sa EU brojem proizvoda. pronađite proizvod koji kupujete i usporedite veličine i tako ćete naći odgovarajući broj/veličine proizvoda. Slično je i kod odjeće stime da se broj određuje prema visini/težini. U ovoj fazi možete nastaviti kupnju ili završiti klikom na prihvat Uvjeta kupnje i klikom na ‘krenite na naplatu’. NAČIN PLAĆANJA
U kunama / EUR kupovina je moguća samo za plaćanja izvan Hrvatske.
– plaćanje općim nalogom
– pouzećem

1. Plaćanje općim nalogom znači izravno plaćanje na poslovni račun RONDO d.o.o. Medulićeva 8 Zagreb
broj računa HR7424920081100029240 poziv na broj – broj naruđbe, putem pošte, banke ili putem Internet bankarstva.

2. Pouzećem je plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke na način da dostavljaču isplatite vrijednost pošiljke u gotovini i plus trošak dostave
i uplate novca 25 kn.

Plaćanje pod 1 je izvršeno kada uplaćeni iznos bude evidentiran na računu RONDO u pravilu je to sljedeće radni dan ako je uplata obavljena do 14 sati.
3. U slučaju da kupac odustane od preuzimanja pošiljke pouzećem, koja je već poslana biti će terećen za troškove dostave.

4. Plaćanje kreditnom karticom sada nije u ponudi.

.

Uz robu se izdaje račun. U slučaju potrebe izdavanja R1 molim dostaviti OIB firme ili obrta.

AKCIJA proizvodi na akciji nemaju dodatni popust na vrijednost kupnje niti se mogu zamijeniti.

KUPNJA IZVAN HRVATSKE
RONDO WEB trgovina omogućuje kupnju kupcima sljedećih država Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija.

Razlika od gore navedenog načina kupnje je u slijedećem:

Kupovina u EUR. Plaćanje putem predračuna. Cijene su izražene bez PDV jer se radi o izvozu proizvoda.Dostava putem HP vrijeme dostave 6 – 7 dana.
Više o dostavi na strani Dostava.
Nije moguća zamjena robe.

  TOP