Uvjeti kupnje

ŠTO TREBATE ZNATI O RONDOWEB TRGOVINI

SIGURNOST KUPNJE
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Privremeno vaša se kupnja može platiti samo pouzećem i općom uplatnicom.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

RONDOWEB trgovina se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici RONDOWEB trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. RONDOWEB trgovina koristiti će te podatke jedino u svrhu marketinških akcija (obavijest o rasprodajama, akcijama ili novim proizvodima). Kupac može u svakom trenutku tražiti uklanjanje svojih podataka sa liste.

CIJENA PROIZVODA
RONDOWEB trgovina može prodati proizvod samo po cijeni koja je istaknuta uz proizvod na web stranici. Cijene su izražene u kunama za kupnju na hrvatskom tržištu i u EUR za kupnju izvan Hrvatske.

KVALITETA PROIZVODA
RONDOWEB trgovina garantira da su podaci istaknuti na deklaraciji proizvoda odgovarajući. Neobično je važno da proizvod održavate u skladu sa uputama što će vam omogućiti da ga koristite veoma dugo.

ZAMJENA PROIZVODA
Prema Zakonu o zaštiti potrošača /NN 41/14 čl. 72/ kupac može odustati od kupnje bez obrazloženja pod uvjetom;
– da odustanak bude u roku od 14 dana od primitka proizvoda,
– da proizvod nije korišten;
– da je originalno zapakiran sa pripadajućim sastojcima,
– da je priložen račum
Molim da nas prethodno obavjiestite o vašoj odluci.
Molim da kod probanja mekih papuča ne zatežete vezicu.
Kupac snosi troškove dostave proizvoda.

RONDOWEB trgovina dužna je zamijeniti proizvod koji ima nedostatak. Prije slanja svaki proizvod pažljivo je pregledan da nema nedostatak ili oštećenje. Molim da obratite pažnju prilikom preuzimanja pošiljke da nema vanjsko oštećenje u tom slučaju niste dužni preuzeti pošiljku. U slučaju nedostatka ili oštećenja tek primljenog proizvoda kupac je dužan bez odgode o tome obavijestiti RONDOWEB trgovinu. Proizvod koji se vraća mora biti originalno zapakiran, priložen račun i navedeno kakva je greška.. .

RONDOWEB trgovina će zamijeniti proizvod u slučaju da ne odgovara veličina. Proizvod mora biti vraćen u istome stanju kao što je i zaprimljen. Kupac plaća troškove zamjene robe.

.U slučaju da kupac neopravdano odbije preuzeti pošiljku biti će terećen za troškove dostave.

PISANI PRIGOVOR
U sklada s čl 10 Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo staviti prigovor RONDOWEB trgovini u pisanom obliku
e mailom na adresu rondozg1990@gmail.com ili poštom na adresu RONDO d.o.o. Medulićeva 8 10000 ZAGREB.
Odgovor će biti dostavljen kupcu u pisanom obliku u roku od 15 dana.

RJEŠAVANJE POTROŠAČKIH SPOROVA
U slučaju da kupac smatra da je na bilo koji način oštećen kupnjom molim da se izravno obrati RONDOWEB trgovini preko kontakt stranice. spor ne može riješiti ostaju dvije mogućnosti izvan sudskim putem /čl. 105 Zakona o zaštiti potrošača/ ili pred nadležnim sudom u Zagrebu.

  TOP